Turbo 4 Player

Stakelogic is een zeer bekende spel provider en heeft al veel mooie multiplayer gokkasten op de markt weten te brengen. Als je één van hun multiplayer gokkasten wilt gaan spelen is de Turbo 4 Player gokkast een echte aanrader. Je speelt de Turbo 4 Player gokkast met een totaal van 6 rollen voor de winst. Het uitbetalingspercentage van dit spel ligt op 95%. Er zijn voldoende winkansen te vinden als je de rollen laat draaien. Op de rollen verschijnen er symbolen als onder andere citroenen, peren, druiven, sinaasappels en kersen. Je kunt ook een joker draaien, blauwe sterren, een rode 7 en nog veel meer. Er kan een winst behaald worden als je op de rollen complete combinaties laat verschijnen. Een combinatie moet altijd op aaneengesloten rollen gedraaid worden en moet minimaal 3 identieke symbolen laten zien. Dit moet altijd vanaf de meest linkse rol naar rechts. Aan de kans op winst zal het zeker niet liggen bij de Turbo 4 Player gokkast want je speelt met 108 winmanieren!

Extra functies Turbo 4 Player

Als je de Turbo 4 Player gokkast gaat spelen zal je niet alleen van mooie geldprijzen kunnen genieten. Dit spel heeft namelijk ook een aantal extra functies gekregen. Je kunt onder andere een joker draaien en de joker als symbool kan een Mystery Win opleveren. Dit symbool is nog niet alles wat je bij de Turbo 4 Player gokkast tegen kunt komen. Deze gokkast heeft namelijk ook een Mystery Jackpot symbool waarmee je de progressieve jackpot kunt winnen. De jackpot levert maximaal €5000 op en dat is zeker een heerlijke geldprijs!

Gratis oefenen of met echt geld spelen

Bedenk van te voren goed op welke manier je de Turbo 4 Player gokkast wilt gaan spelen. Dit spel kan gratis gespeeld worden met een virtueel speeltegoed maar ook voor de winst spelen met eigen geld is mogelijk. Gratis oefenen is voor jou als speler een goede voorbereiding maar als je direct voor de winst wilt spelen zal je eigen geld in moeten zetten. Je moet dan ook rekening houden met de inzetlimieten die gehanteerd worden. Dat is minimaal €0,10 per draai en maximaal €200 per draai.

Top Casino

Circus.nl

€250 Bonus

100 Free Spins

Direct spelen