Sizzling Peppers

Ben je opzoek naar een multiplayer gokkast die door spel provider Stakelogic op de markt is gebracht? Dan is de Sizzling Peppers gokkast een goede keuze. Je speelt de Sizzling Peppers gokkast met een mooi speelveld van 2 x 3 rollen. Als je de rollen laat draaien kom je vlammen tegen en een enorme hitte. De pepers die aanwezig zijn zorgen er namelijk voor dat het behoorlijk heet wordt. Deze gokkast heeft symbolen gekregen als rode pepers, groene pepers, gouden bellen, kersen en BAR symbolen. Als je de rollen laat draaien wil je uiteraard een winst met deze symbolen kunnen behalen. Je kunt winnen door minimaal 3 identieke symbolen in een combinatie te draaien. Een combinatie moet op aaneengesloten rollen gedraaid worden. Dit moet altijd van links naar rechts en op één van de 5 winlijnen die de Sizzling Peppers gokkast gekregen heeft.

Extra functies Sizzling Peppers

Wanneer je de Sizzling Peppers gokkast gaat spelen kun je ook genieten van extra functies. De hete pepers kunnen een Mystery Prize opleveren. Van te voren weet je dus niet welke geldprijs je ontvangt. Dat is nog niet alles want bij de Sizzling Peppers gokkast kom je ook BAR Prizes tegen. Deze worden gewonnen met de BAR symbolen. Speel de Sizzling Peppers gokkast nu zelf en ontdek wat je precies van deze extra functies kunt verwachten.

Gratis oefenen of met echt geld spelen

Als speler heb je volledig zelf in de hand op welke manier je de Sizzling Peppers gokkast gaat spelen. Je kunt met eigen geld aan de slag maar ook kun je eerst nog even gratis oefenen. Hier krijg je dan een virtueel speeltegoed voor toegekend en daarmee kun je gratis de rollen laten draaien. De spelregels kun je dan goed onder de knie krijgen zonder het risico te lopen om eigen geld te verliezen. Je kunt ook met eigen geld aan de slag en dit kan voor minimaal €0,20 per draai en maximaal €100 per draai.

Top Casino

Circus.nl

€250 Bonus

100 Free Spins

Direct spelen