Random 2 Wild

Eén van de multiplayer gokkasten die door spel provider Stakelogic uit is gebracht is de Random 2 Wild gokkast. Deze gokkast wordt met een RTP van 95% voor de winst gespeeld. Je speelt de Random 2 Wild gokkast met een totaal van 2 x 4 rollen. In totaal worden er dus 8 rollen laten zien. Op de rollen kun je verschillende symbolen draaien. Per rol verschijnen er 3 symbolen. Je speelt de Random 2 Wild gokkast dus met 24 symbolen per draai. Er kunnen symbolen gedraaid worden als aardbeien, peren, pruimen, citroenen, sinaasappels en watermeloenen. Je kunt ook klavertjes vier draaien, gouden bellen, rode zevens en SLP symbolen. Er kan dus een mooi speelveld gecreëerd worden bij de Random 2 Wild gokkast. Je kunt mooie winsten behalen met de symbolen als je hier een combinatie mee weet te vormen. Combinaties moeten uit 3 of meer identieke symbolen bestaan en moeten altijd op aaneengesloten rollen gedraaid worden. Dit moet altijd van links naar rechts of van rechts naar links en op één van de 10 winlijnen.

Extra functies Random 2 Wild

Je kunt ook altijd genieten van extra functies als je de Random 2 Wild gokkast gaat spelen. Met de extra functies wordt het nog spannender om de rollen te laten draaien. Je kunt met de extra functies de kans op winst vergroten en ook kun je er mooie winsten mee behalen. Eén van de extra functies die je tegen kunt komen bij de Random 2 Wild gokkast is het Wild symbool. De Wild heeft een vervangende functie en kan de plek innemen van elk ander symboolsoort. Draai je een onderbroken combinatie met daarbij een Wild? Dan wordt het verkeerde symboolsoort vervangen en op die manier wordt de onderbroken combinatie gecompleteerd. Je kunt dan alsnog een geldprijs uit laten betalen.

Gratis oefenen of met echt geld spelen

Lijkt het je leuk om de Random 2 Wild gokkast te gaan spelen? Bedenk dan op welke manier je deze multiplayer gokkast wilt gaan spelen. Dit kan altijd voor echt geld maar ook gratis spelen is mogelijk. Het is maar net wat je zelf wilt. Gratis spelen biedt jou de mogelijkheid om de spelregels nog beter te leren kennen. Ken je de Random 2 Wild gokkast goed genoeg? Speel dan met eigen geld zodat je echte winsten kunt behalen. Dit kan voor minimaal €0,20 per draai en maximaal €100 per draai.

Top Casino

Circus.nl

€250 Bonus

100 Free Spins

Direct spelen