Magic Wheel

Zijn multiplayer gokkasten jouw favoriet? Speel dan ook eens de Magic Wheel gokkast. Dit spel is door spel provider Stakelogic op de markt gebracht en heeft een hoge kwaliteit. Het spel is eenvoudig te bedienen met een minimaal aantal knoppen en kan al snel een geldprijs opleveren. Deze gokkast is echt te gek en wil je niet missen. Zeker niet als je voor de winst wilt spelen. Met een totaal van 7 rollen en 3 symbolen per rol kun je voor de winst gaan spelen. Je speelt de Magic Wheel gokkast dus met 21 symbolen per draai en daarmee heb je een hoge winkans. Als je 3 of meer symbolen in een combinatie draait ben je al een heel eind. Een combinatie moet op aaneengesloten rollen gedraaid worden en één van de 25 winlijnen volgen. Als dit van links naar rechts gebeurd kun jij een geldprijs uit laten betalen. Benieuwd naar welke geldprijzen je kunt behalen met de Magic Wheel gokkast? Neem dan een kijkje in de prijzentabel.

Extra functies Magic Wheel

Dit spel brengt een aantal extra functies met zich mee. Je kunt onder andere een Magic Wheel symbool draaien. Als je 3 of meer Magic Wheel symbolen op de rollen laat verschijnen zal je een Magic Wheel Prize uitbetaald krijgen. Er zijn ook Star symbolen te vinden waarmee je mooie geldprijzen kunt behalen.

Gratis oefenen of met echt geld spelen

Je kunt er altijd voor kiezen om de Magic Wheel gokkast met eigen geld te gaan spelen maar dat ben je zeker niet verplicht. Gratis oefenen behoort ook altijd tot jouw mogelijkheden. Je kunt dit spel gratis oefenen met een virtueel speeltegoed. Speel je liever voor de echte winst? Dan moet je met eigen geld aan de slag. Bij de Magic Wheel gokkast kan dit voor minimaal €0,40 per draai en maximaal €500 per draai.

Top Casino

Circus.nl

€250 Bonus

100 Free Spins

Direct spelen