Joker 4 Wild

Wil je graag een multiplayer gokkast spelen met een mooi speelveld en met voldoende kans op winst? Zoek dan zeker de Joker 4 Wild gokkast op van spel provider Stakelogic. Je komt bij dit spel mooie symbolen tegen op een totaal van 2 x 3 rollen. In totaal zie je dus 6 symbolen verschijnen. Per rol zie je 3 symbolen staan dus je speelt de Joker 4 Wild gokkast met 18 symbolen per draai. Dit spel heeft onder andere de bekende fruitsymbolen gekregen. Denk hierbij aan druiven, pruimen, sinaasappels en peren. Dat is nog niet alles want je kunt ook kronen draaien, sterren en jokers. De symbolen zorgen samen voor een kleurrijk speelveld. Voordat je het weet heb je een geldprijs te pakken. Je kunt een winst behalen door complete combinaties op de rollen te laten verschijnen. Een combinatie moet van links naar rechts en op aaneengesloten rollen gedraaid worden. Dit moet altijd op één van de 20 winlijnen die bij de Joker 4 Wild gokkast aanwezig zijn. Het uitbetalingspercentage van de Joker 4 Wild gokkast? Die ligt op 95%.

Extra functies Joker 4 Wild

Als speler kun je de spanning al snel voelen stijgen door de geldprijzen die je kunt behalen. Toch is dat nog niet alles wat voor spanning zal zorgen. Als je de Joker 4 Wild gokkast gaat spelen zal je namelijk ook altijd kunnen genieten van extra functies. Er kunnen extra functies gedraaid worden als Wild symbolen en Mystery Jackpot symbolen. Het Wild symbool herken je aan de joker en dit symbool heeft een vervangende functie. Hij kan alle symboolsoorten vervangen. Je kunt er zelfs onderbroken combinaties mee laten completeren. Er is ook een progressieve jackpot aanwezig en deze kun je winnen met het Mystery Jackpot symbool. Dit spel heeft dus ook op het gebied van extra functies genoeg te bieden.

Gratis oefenen of met echt geld spelen

Oefen eerst gratis als je de Joker 4 Wild gokkast nog wat beter wilt leren kennen. Door gratis te oefenen kun je de spelregels onder de knie krijgen en leer je hoe je voor de winst kunt spelen. Als je precies weet hoe het werkt kun je eigen geld in gaan zetten. Houdt dan wel altijd rekening met de inzetlimieten die gehanteerd worden. Dat is bij de Joker 4 Wild gokkast minimaal €0,20 per draai en maximaal €200 per draai!

Top Casino

Circus.nl

€250 Bonus

100 Free Spins

Direct spelen